Video Sources 469 Views

  • Server 1openload.co
  • Server 2hqq.tv
  • Server 3ok.ru
Tous les matins du monde (1991)

Tous les matins du monde (1991)

Urmăreşte online filmul Tous les Matins du Monde 1991 (All the Mornings of the World – Toate Dimineţile Lumii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.Dec. 18, 1991FranceNot Rated
Your rating: 0
0 0 votes
Ce se întâmplă?

Rezumat

Tous les Matins du Monde 1991 (All the Mornings of the World – Toate Dimineţile Lumii), film online HD subtitrat în Română

Bătrânul compozitor Marin Marais (Gérard Depardieu) îşi aminteşte de fostul său maestru şi cântăreţ la vioară, Jansenistul Monsieur de Sainte-Colombe. După moartea soţiei sale, Sainte-Colombe se cufundă în muzica sa şi le ia pe fiicele sale în grijă, învăţându-le pe acestea să devină şi ele la rândul lor cântăreţe şi cântă cu ele într-un cor de instrumentişti pentru nobilii din zonă. Reputaţia lui ajunge până la Louis XIV, iar Regele trimite un reprezentant, Caignet, pentru a-i cere lui Sainte-Colombe să vină să cânte la castelul său.

Sainte-Colombe refuză cu blândeţe solicitarea de-a cânta la palat, la fel ca şi Abbe Mathieu. Simţindu-se ofensat de faptul că Sainte-Colombe a îndrăznit să îi refuze solicitarea, Regele cere se asigură că foarte puţini oameni se vor mai duce de acum înainte la concertele pe care le ţine Sainte-Colombe şi fiicele sale. Drept urmare, Sainte-Colombe se izolează într-o cabană din grădina lui unde încearcă să perfecţioneze arta cântatului la vioară şi se afundă în viziuni cu soţia sa decedată.

Ceva ani mai târziu, Marin Marais, în vârstă de 17 ani, îl vizitează pe Sainte-Colombe în încercarea de-a învăţa muzică de la cel mai bun în domeniu. După puţin timp, Sainte-Colombe nu vede niciun talent muzical în tânărul băiat şi îl alungă, refuzând să îl înveţe. Madeleine, fiica cea mare a lui Colombe, este foarte tristă de decizia tatălui ei deoarece ea se îndrăgostise de Marais şi şi-ar fi dorit ca acesta să rămână alături de ei. Cu toate acestea, ea hotărăşte să-l înveţe pe Marais tot ceea ce a prins ea de la tatăl ei şi îi permite să-l asculte pe ascuns pe tatăl ei când cântă.

Urmăreşte online filmul Tous les Matins du Monde 1991 (All the Mornings of the World – Toate Dimineţile Lumii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tous les matins du monde (1991)
Tous les matins du monde (1991)
Tous les matins du monde (1991)
Titlul original Tous les matins du monde
IMDb Rating 7.5 6,051 votes
TMDb Rating 6.5

Director

Actori

Jean-Pierre Marielle isMonsieur de Sainte Colombe
Monsieur de Sainte Colombe
Gérard Depardieu isMarin Marais
Marin Marais
Anne Brochet isMadeleine de Sainte Colombe
Madeleine de Sainte Colombe
Guillaume Depardieu isYoung Marin Marais
Young Marin Marais
Carole Richert isToinette de Sainte Colombe
Toinette de Sainte Colombe
Yves Gasc isCaignet
Caignet
Yves Lambrecht isCharbonnières
Charbonnières
Jean-Marie Poirier isMonsieur de Bures
Monsieur de Bures

Similar titles

Les Choristes – Corul (2004)
The Commuter – Navetistul (2018)
Sometimes a Great Notion (1970)
The Child in Time (2017)
Violentia (2018)
Hereditary – Moştenire diabolică (2018)
Badla (2019)
21 Grams – 21 de grame (2003)
Spune-mi o poveste – Bana Masal Anlatma (2015)
Tess – Fata de la ţară (1979)
Dérive – The Far Shore (2019)
New Police Story – Povestea polițienească nouă (2004)

Lasa un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website