Loading...

Video Sources 204 Views

  • Server 1openload.co
  • Server 2hqq.tv
  • Server 3ok.ru
The Three Musketeers (1993)

The Three Musketeers (1993)

Urmăreşte online filmul The Three Musketeers 1993 (Cei trei muschetari), cu subtitrare în Română şi calitate HD.Nov. 11, 1993Austria, UK, USAPG
Your rating: 0
0 0 votes
Ce se întâmplă?

Rezumat

The Three Musketeers 1993 (Cei trei muschetari), film online HD subtitrat în Română

În Franţa anului 1625, urmând calea tatălui său, D’Artagnan (Chris O’Donnell) se duce la Paris în speranţa că va intra şi el între Muschetari, un grup de bărbaţi care au jurat să servească şi să protejeze Regele Franţei. D’Artagnan este urmărit de Gerard şi fratele său, care îl acuză că a întinat onoarea surorii lor. La sediul Muschetarilor, Căpitanul Rochefort (Michael Wincott) şi gărzile Cardinalului au detaşat muschetarii din ordinul Cardinalului Richelieu (Tim Curry), ministrul Regelui, pentru ca aceştia să ajute în Războiul cu Anglia.

Rochefort îi mărturiseşte Cardinalului că sunt trei Muschetari care au refuzat să urmeze ordinul, iar aceştia sunt Athos (Kiefer Sutherland), Porthos (Oliver Platt) şi Aramis (Charlie Sheen). În drum spre Paris, D’Artagnan se întâlneşte cu menajerele Reginei şi una dintre ele îi captează atenţia, Costance, după un schimb de complimente. Când ajunge la Paris, încăpăţânatul D’Artagnan are o serie de întâlniri fizie întâmplătoare cu acei trei Muschetari, rezultând în acceptarea din partea lui D’Artagnan a unui duel cu fiecare dintre ei în aceeaşi zi.

D’Artagnan soseşte la Ruine pentru a onora primul duel; spre surprinderea lui, Athos Porthos şi Aramis se prezintă a fi parte a Muschetarilor. Însă înainte ca duelul să înceapă, Căpitanul Gărzilor Cardinalului îşi face apariţia având ordin clar de a-i aresta pe Muschetarii rebeli. Chiar dacă D’Aartagnan nu este printre cei care trebuiau să fie arestat, el îi ajută pe aceştia în confruntarea ce se porneşte. Nemulţumiţi (dar impresionaţi totuşi de calităţile sale), cei trei Muschetari îl lasă în urmă pe D’Artagnan. Mai multe gărzi îşi fac apariţia şi îl capturează pe D’Artagnan.

Urmăreşte online filmul The Three Musketeers 1993 (Cei trei muschetari), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Three Musketeers (1993)
The Three Musketeers (1993)
The Three Musketeers (1993)
The Three Musketeers (1993)
Titlul original The Three Musketeers
IMDb Rating 6.4 44,198 votes
TMDb Rating 6.1

Director

Actori

Similar titles

Tomb Raider Începutul (2018)
The Mercy (2018)
The Fundamentals of Caring (2016)
Death Sentence (2007)
The Transporter Refueled – Transportorul: Moștenirea (2015)
Time Trap (2017)
Fun Mom Dinner – O noapte de pomina (2017)
Naam Shabana – नाम शबाना (2017)
Bienvenue chez les ch’tis (2008)
Duck Butter (2018)
It’s All Gone Pete Tong (2004)
Batman Begins – Batman începuturi (2005)

Lasa un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website