Video Sources 777 Views

  • Server 1openload.co
  • Server 2ok.ru
Kurbaan (2009)

Kurbaan (2009)

Urmăreşte online filmul Kurbaan 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.Nov. 20, 2009IndiaPG
Your rating: 0
5 1 vote
what going on?

Synopsis

Kurbaan (2009), film online HD subtitrat în Română

Avantika Ahuja (Kareena Kapoor), o academiciană indiană ce locuieşte în America se întoarce în Delhi după ce se îmbolnăveşte. În timp ce se află în India, ea se întâlneşte cu profesorul universitar din Mumbai Ehsaan Khan (Saif Ali Khan), iar cei doi se împrietenesc şi mai apoi se îndrăgostesc. După ceva timp, Avantika trebuie să se întoarcă la serviciu. Ehsaan acceptă cu drag să emigreze împreună cu ea şi primeşte un loc de muncă la aceaşi universitate ca şi ea unde urmează să predea despre „Islamul şi Lumea Modernă”.

Salma (Nauheed Cyrusi), vecina lui Avantika, se simte pur şi simplu închisă în propria casă de către soţul ei Haqil. Ea reuşeşte să o informeze pe Avantika despre situaţia în care se află şi îi cere să o contacteze pe prietena ei reporter TV, Rehana (Dia Mirza). Avantika se întâlneşte cu Rehana şi iubitul ei Riyaz (Vivek Oberoi), un jurnalist de război musulman american ce tocmai s-a întors din Irak.

Împreună, ei discută despre problema prin care trece Samla şi cei trei ajung la concluzia că Salma ar putea să fie victimă a violenţei domestice. Rehana plănuieşte o întâlnire cu Salma, dar nu poate să se vadă cu ea deoarece urmează să plece în Irak ca parte a unui convoi al Naţiunilor Unite. Avantika este super încântată să afle că este însărcinată. În timp ce îl aşteaptă pe Ehsaan ea se plimbă un pic pe stradă. Când aude nişte voci, ea hotărăşte să se ducă să vadă ce se petrece şi observă că un grup de bărbaţi din cartier, conduşi de Bhaijaan (Om Puri), care pun la cale să detoneze o bombă în avionul în care urmează să se afle şi Rehana.

Urmăreşte online filmul Kurbaan 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Kurbaan (2009)
Kurbaan (2009)
Original title Kurbaan
IMDb Rating 5.7 4,351 votes
TMDb Rating 4.4

Director

Renzil D'
Director

Cast

Similar titles

Dismissed (2017)
L’uomo che guarda (1994)
Welcome the Stranger (2018)
Harpoon (2019)
The Kingdom – Regatul (2007)
En brazos de un asesino (2019)
Labirintul: Leacul morții (2018)
Naam Shabana – नाम शबाना (2017)
Triple Threat (2019)
Everybody Loves Somebody (2017)
Dark Water – Apă întunecată (2005)
Pursued (1947)

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website