Video Sources 1204 Views

  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1 openload.co
  • Server 2hqq.tv
Geostorm: Pericol global (2017)

Geostorm: Pericol global (2017)

Când rețeaua de sateliți proiectată pentru a controla climatul global începe să atace Pământul, este o cursă împotriva ceasului pentru a descoperi amenințarea reală înainte ca un geostorm mondial să șterge totul și toată lumea.Oct. 13, 2017USA109 Min.PG-13
Your rating: 0
0 0 votes
Ce se întâmplă?

Rezumat

Geostorm: Pericol Global 2017, filme online nesubtitrat în Română

Ca răspuns la o serie de dezastre naturale extreme, o comisie internaţională pune în funcţiune „Dutch Boy”, un sistem de sateliţi destinat controlării climei la nivel global. După ce Dutch Boy neutralizează un uragan masiv în Shanghai, arhitectul proiectului Jake Lawson este mustrat de un sub-comitet al Senatului pentru că a pornit sistemul fără aprobare şi este înlocuit din funcţie cu fratele său Max care lucrează pentru Secretarul de Stat Leonard Dekkom. Trei ani mai târziu, o unitate de teren a Naţiunilor Unite staţionată în Afghanistan găseşte un sat care a fost îngheţat cu tot cu locuitorii săi.

Preşedintele Americii Andrew Palma convoacă un comitet de urgenţă unde se stabileşte că vina aparţine unei defecţiuni tehnice. După ce Max cere o investigaţie mult mai amănunţită, Palma acceptă să trimită pe cineva la Staţia Spaţială Internaţională de Climă (ICSS), iar Dekkom sugerează ca acesta să fie Jake. Între timp, un inginer de satelit ICSS stochează datele de la satelitul din Afghanistan într-o cutie cu puţin timp înainte de-a fi ejectată în spaţiu.

Max se duce la Jake şi încearcă să îl convingă pe acesta să se întoarcă la staţie pentru a investiga cauzele din spatele dezastrului din Afghanistan. Între timp, o creştere bruscă de temperatură în Hong Kong produce distrugere masivă în oraş şi este aproape de-al ucide pe Cheng, colegul şi prietenul lui Max. Între timp, un alt satelit o ia razna, iar Tokyo este lovit puternic de-o furtună violentă cu grindină. Înapoi în Hong Kong, Cheng, care suspectează că sateliţii sunt defecţi, îl contactează pe Max de îndată ce realizează că s-a pierdut semnalul încă unui satelit.

Urmăreşte online filmul Geostorm: Pericol Global 2017, FĂRĂ subtitrare în Română şi calitate TS.
Când rețeaua de sateliți proiectată pentru a controla climatul global începe să atace Pământul, este o cursă împotriva ceasului pentru a descoperi amenințarea reală înainte ca un geostorm mondial să șterge totul și toată lumea.

Geostorm: Pericol global (2017)
Geostorm: Pericol global (2017)
Geostorm: Pericol global (2017)
Titlul original Geostorm
IMDb Rating 5.3 83,316 votes
TMDb Rating 5.5

Director

Dean Devlin
Director

Actori

Alexandra Maria Lara isUte Fassbinder
Ute Fassbinder
Daniel Wu isCheng Long
Cheng Long
Eugenio Derbez isAl Hernandez
Al Hernandez
Amr Waked isDussette
Dussette
Adepero Oduye isEni Adisa
Eni Adisa
Andy García isPresident Palma
President Palma
Ed Harris isDekkom
Dekkom

Similar titles

Impact profund – Deep Impact (1998)
King Kong (1993)
Børning 2 – Borning 2 (2016)
The Huntsman: Winter’s War – Războinicul vânător și Crăiasa zăpezii (2016)
The Grandmaster – Marele Maestru – 一代宗師 (2013)
Ek Tha Tiger (2012)
Black Death (2010)
The Saint – Sfântul (2017)
Arme Riddere – Jackpot – Potul cel mare (2011)
The Mummy – Mumia (2017)
Get Carter – Recuperatorul (2000)
Diva (1981)

Lasa un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website