Video Sources 3565 Views

  • Server 1openload.co
  • Server 2hqq.tv
Batman şi Robin – Batman & Robin (1997)

Batman şi Robin – Batman & Robin (1997)

Batman şi Robin - Batman & Robin (1997) film online subtitrat in RomanaJun. 20, 1997USAPG-13
Your rating: 0
7.7 3 votes
what going on?

Synopsis

Batman şi Robin – Batman & Robin (1997) film online subtitrat in Romana

Din cauza dragostei mele pentru lumea de Batman, am mers la Joel Schumacher “Batman şi Robin – Batman & Robin” “cu anticipare reală. Am încântat peste tot din nou de turnuri gotice din Gotham City. Mi-am amintit de cat de cool Batmobilul este (Batman are un nou), și am zâmbit la bucuria fetisist cu care Batman și Robin pus pe costumele lor, s-au invelis în a doua piei negre lucioase și fixare pe o mulțime de curele, catarame, scuturi, cârlige, scripeți, etc (Cât de mult nu cântărește lucrurile care? Cum se executa in timp ce-l poartă ei?) Dar bucuria mea a început să se estompeze la aproximativ marca de 30 de minute, atunci când a devenit clar că acest nou film, ca si predecesorii sai, nu a fost într-adevăr * * merge de a explora lumea bizară de eroi sale, dar s-ar apuca de siguranță într-un efecte extravagant special. “Batman & Robin”, “la fel ca în primele trei filme din serie, este minunat să se uite la, și nu are nimic autentic în centrul său.

Există o scenă care ilustrează ceea ce vreau să spun. Ea vine în timpul secțiunea centrală trist al filmului. Bruce Wayne (George Clooney) ia masa acasă cu logodnica lui pentru anul trecut, Julie Madison (Elle MacPherson). Julie spune ea ar dori să-și petreacă restul vieții ei cu Wayne. Tivuri Bruce si haws și vorbește despre celibat lui și complicațiile vieții sale. Julie pare ca ea a auzit toate acestea, înainte de. Scena este întreruptă de o situație de urgență.

Uitam, am realizat de ce se face absolut nici o diferență care joacă Batman: Nu e nimeni acasă. Caracterul este Suit final. L haine din piele sau cauciuc, iar el este un erou de acțiune – Buzz Lightyear cu o clipă. Pune-l în haine civile, și el e un om nicăieri. Am suspectat întotdeauna au aruncat Batmans film de bărbie lor, care este tot ce vedeți când costumul Bat este purtat, și Clooney nu are inca cea mai buna bărbie. Dar ca Michael Keaton și Val Kilmer, el nu aduce nimic mai mult la rolul pentru că nu e nimic mai mult acolo. Cele mai multe ori el pare blocat pentru conversație. Cred că modul în care a început să-l ar fi să întreb despre trucuri sale tehnologice. Acesta este un tip care ar citi mai degraba catalogul Image clară decât Playboy.

Seria a fost determinată de ticăloși sale. Ei fac unele amintiri bune: Jack Nicholson ca Joker, Danny DeVito ca Penguin, Michelle Pfeiffer ca Catwoman, Tommy Lee Jones ca două-Face, Jim Carrey ca Riddler. În “Batman şi Robin – Batman & Robin” “ne Arnold Schwarzenegger ca Mr. Freeze, un om care poate supraviețui doar prin păstrarea corpul său la zero grade (Celsius? Fahrenheit? Absolută?), Și Uma Thurman ca Poison Ivy, un botanist care se transformă într- . o instalație și salariile război rău împotriva animalelor Ei castiga locurile lor în panteonul dușmanilor lui Batman, dar scenariul nu le face dreptate: Este meandre, iar unele dintre secvențele de acțiune mari sunt atât de elaborate, acestea sunt greu de urmat (exemple: cel în care oamenii Freeze joacă hochei cu un diamant, și o cursă de motociclete complet inutil).

(Ascultare la-unu garnituri Schwarzenegger lui “! The Iceman vine ”), am realizat că un lucru amuzant se întâmplă la seria: Este insinuează irezistibil spre tonul 1960 show TV Filmele anterioare Batman, mai ales pe întuneric.” Batman întoarce “(1992), a făcut o pauză, cu tabara TV clasic și s-au tonuri moodier. Dar acum jocurile de cuvinte și punchlines veni atât de repede de acțiune trebuie să se oprească și să aștepte pentru ei. Cu toate ca nu primesc POW! și wham Batman şi Robin – Batman & Robin! grafica de desene animate, acest al patrulea film pare inspirat mai mult de serialul de televiziune decât caracterul de benzi desenate Bob Kane.

Terenul: Mr. Freeze vrea să înghețe toată lumea – în timp ce aduce înapoi la viață corpul criogenic congelate de iubita lui soție Poison Ivy vrea să distrugă toate animalele și gratuit glob pentru ea (“First Gotham atunci lumea ”!). noi tipuri de plante modificate genetic. Ivy atrage Batman și Robin (și orice alt om, având în vedere), cu parfumul ei seducatoare, și trucuri Mr. Freeze în ajutând-o, până când prinde pe. Thurman ei se joaca cu un tărăgăna languros care sugerează plante * pot avea orgasme multiple Batman şi Robin – Batman & Robin.

Printre personajele care susțin este majordomul Old Faithful Alfred (Michael Gough), care pare a fi pe moarte, și pune întrebări filosofice, cum ar fi, “Pentru ce este Batman, dar o încercare de a controla haosul care mătură lumea noastră? ” Midway în acțiune, nepoata lui Alfred (Alicia Silverstone) se transformă în sus, și se găsește un loc de muncă ca Batgirl, deși filmul nu poate decide dacă Robin (Chris O’Donnell) este mult mai atras de ea sau de a Poison Ivy. Un alt personaj interesant este un muscleman bionic numit Bane (Jeep Swenson), care este monstru pentru animale de companie Poison Ivy lui. Produse chimice pompa muschii la șase ori în mărime, și există oportunități aici pentru satira pe roluri de film Schwarzenegger, dar toate acestea sunt evitată.

Batman şi Robin – Batman & Robin (1997) film online subtitrat in Romana

Batman şi Robin – Batman & Robin (1997)
Batman şi Robin – Batman & Robin (1997)
Batman şi Robin – Batman & Robin (1997)
Batman şi Robin – Batman & Robin (1997)
Batman şi Robin – Batman & Robin (1997)
Batman şi Robin – Batman & Robin (1997)
Batman şi Robin – Batman & Robin (1997)
Batman şi Robin – Batman & Robin (1997)
Batman şi Robin – Batman & Robin (1997)
Batman şi Robin – Batman & Robin (1997)
Original title Batman & Robin
IMDb Rating 3.7 222,546 votes
TMDb Rating 4.2

Director

Cast

George Clooney isBruce Wayne / Batman
Bruce Wayne / Batman
Arnold Schwarzenegger isDr. Victor Fries / Mr. Freeze
Dr. Victor Fries / Mr. Freeze
Uma Thurman isDr. Pamela Isley / Poison Ivy
Dr. Pamela Isley / Poison Ivy
Alicia Silverstone isBarbara Wilson / Batgirl
Barbara Wilson / Batgirl
Michael Gough isAlfred Pennyworth
Alfred Pennyworth
Pat Hingle isCommissioner James Gordon
Commissioner James Gordon
Elle Macpherson isJulie Madison
Julie Madison
John Glover isDr. Jason Woodrue
Dr. Jason Woodrue
Vivica A. Fox isMs. B. Haven
Ms. B. Haven

Similar titles

Fantastic 4 – Cei 4 fantastici (2015)
The Foreigner (2017)
Snakes on a Plane – Șerpi în avion (2006)
The Love Witch – Vrăjitoarea dragostei
Gam-si-ja-deul (Cold Eyes) (2013)
The Witches of Eastwick (1987)
The Whistleblower (2010)
Safe – În siguranță (2012)
Line Walker 2: Invisible Spy (2019)
The Contractor – Agentul (2007)
All About the Money (2017)
A Cinderella Story: Christmas Wish (2019)

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website