Fifty Shades Freed #1 “un film mult ravnit” (2018)

Fifty Shades Freed

Admin noiembrie 24, 2017 Views 259

Fifty Shades Freed

Premiera in Romania : 09.02.2018
Gen film : Dramă
Regia : James Foley
Cu : Dakota Johnson, Jamie Dornan

Fifty Shades Freed – Official Trailer [HD]

Info :

Întregul trailer va apărea în noiembrie, iar filmul va avea premiera în 2018, în preajma Zilei îndrăgostiților. Odată cu acest teaser, Universal a dezvăluit și posterul oficial al filmului, în care Anastasia apare în rochia ei de mireasă, iar mesajul este ”Doamna Grey vă poate primi acum”.

Un mic rezumat :

Inceputul filmului prezinta nunta lui Christian si Anastasia si fericirea fara margini a celor doi care simt ca viata lor abia incepe si ca nimeni si nimic nu le poate rupe aceasta legatura bazata pe iubire neconditionata. Insa, indata ce cei doi se intorc din luna de miere si dau piept cu realitatea vietii de zi cu zi, realizeaza ca trebuie sa depuna eforturi uriase pentru a mentine iubirea vie si puternica in casnicie. Lui Christian ii este imposibil sa renunte la nevoia sa de a controla tot ce il inconjoara, iar Anastasia simte nevoia de a avea doza ei de libertate, ceea ce naste o serie de conflicte intre cei doi. Insa relatia celor doi este greu pusa la incercare, si, in special, sentimentele unuia pentru celalalt, cand ceea ce ar trebui sa fie cel mai frumos lucru pe care l-ar putea experimenta este, de fapt, cel mai respingator si mai de temut pentru Christian, intrucat simte ca lucrurile parca ii scapa de sub control.

In aceasta parte a povestii reapare si Jack Hyde (Eric Johnson), insetat dupa razbunare, cautand sa il raneasca pe Christian prin orice mijloc posibil, atendand chiar la viata Annei si a surorii lui Christian, Mia. O vom putea revedea si pe Elena Lincoln, interpretata de nimeni alta decat Kim Basinger, in ultima sa incercare de a-l seduce pe Christian in cel mai vulnerabil moment al sau, cand acesta are indoieli cu privire la sentimentele fata de sotia sa. Noi intrigi, rasturnari de situatie, un thriller care promite ca te va tine cu sufletul la gura.

 

Fifty Shades Freed
Categories

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website