Video Sources 419 Views

  • SV1hqq.tv

Vlad (2019): 2x4

Episodul 4

In aceasta seara avem parte de premiera noului sezon dar si de doua episoade unul dupa altul. Pe Protv serialul Vlad din 9 Septembrie 2019 incepe cu Sezonul 2 Episodul 1. Vlad este primul serial romanesc realizat la standarde cinematografice si asta s-a observat inca din primul sezon. Peste 2 milioane de oameni au urmarit fiecare episod. Sezonul 2 aduce foarte multe noutati atat in distributie cat si in rolul actorilor. Superproductia debuteaza in forta, cu momente tensionate, pe parcursul carora telespectatorii vor putea sa cunoasca personajele principale ale serialului – pe Vlad, Stefan, Leo si superba Eliza. In noul sezon vom cunoaste si personaje noi.

Serialul are o poveste cel putin interesanta, bucurandu-se de o distributie de exceptie, VLAD este povestea actualizata a Contelui de Monte Cristo. Adrian este tradat de cei mai buni prieteni ai sai, Stefan si Leo, dar si de iubita sa, Eliza. Aruncat pe nedrept in inchisoare, Adrian isi insceneaza moartea, doar pentru a se intoarce ca Vlad, cu ganduri teribile de razbunare. Diseara de la 20:30, vom vedea cat de mare este iubirea dintre Adrian si Eliza. Dar si ce o determina pe aceasta sa se alieze cu prietenii cei mai buni ai barbatului care o cere in casatorie si cu tatal ei. Care este motivul pentru care Eliza, Stefan si Leo decid sa-l trimita la inchisoare pe cel care ar fi facut orice pentru ei, dar si cum Adrian reuseste sa evadeze si sa inceapa o noua viata avand o noua identitate, Vlad, insa mai multe vom descoperi in episodul de astazi, de la 20:30 doar pe Protv. Noul sezon povestea triunghiului amoros continua iar apariția Deliei și a Iuliei îl pun pe Vlad in pozitia de protector de protector.

El nu mai urmareste doar razbunarea lui Stefan si Leo, ci si a lui Cezar si a Deliei. Povestea ia turnuri diferite si va pune personajele in fata unor situatii limita, in care vor fi nevoite sa ia decizii de viata si de moarte.

Nu ne ramane decat sa urmarim cu sufletul la gura premiera noului sezon din super productia romaneasca creata la un alt nivel. In aceasta seara ai Serialul Vlad Sezonul 2 Episodul 1 din 9 Septembrie 2019 incepand cu ora 20:30 doar pe Protv. Nu ratati asadar continuarea unui serial surprinzator de bun. Peste 2.3 milioane de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura intaiul sezon. Sezonul 2 ne promite un si mai mare suspans, intrigi, dar si o actiune intensa. Tot in primul episod, Titi intra in casa Deliei in incercarea de a afla care este legatura ei cu Vlad si ce ascunde el. Vorbeste cu ea, cauta prin casa si gaseste un indiciu. Daca-l va ajuta si cum decurge intreaga discutie dintre ei, presarata cu foarte multa tensiune, vom vedea luni seara, cand vom afla si cum a decurs procesul de transformare a lui Vlad si cum a contribuit Delia, cea care i-a fost alaturi in perioada respectiva.

Vom vedea cum reuseste Leo sa scape si sa nu fie omorat de cel in care avea incredere deplina, Tibi, dar si cu ce ganduri ajunge Filip, baiatul paznicului ucis in timpul jafului de la cazinou, la casa Mariei si a lui Petre. Vietile lor si a lui Razvan sunt puse in pericol chiar de copilul aparent inofensiv. Acelasi lucru se intampla si cu medicul care i-a schimbat viata lui Vlad. In aceasta seara avem doua episoade din VLAD.(sursa: protv.ro – protvplus.ro)

Vlad: Sezonul 2 Episodul 4

Lasa un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website