What's happening?

Video Sources 69 Views Report Error

  • SV1hqq.to

Ramo (2020): 1x17

Episodul 17

Urmareste serialul turcesc Ramo Episodul 17 online subtitrat. Ramo și familia sa trăiesc într-un cartier sărac din Adana, plin de probleme, dar totuși un cartier plăcut și distractiv, cu propriile sale reguli. Cu toate acestea, Ramo este cel care are curajul și istețimea să poată controla și sa conduca afacerile acestui mic cartier. Urmareste serialul turcesc Ramo Episodul 17 online subtitrat. Din distribuție fac parte: Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner și Macit Koper.

Ramo este un tânăr care nu se teme de nimic și este dispus să facă tot ce este nevoie pentru ca familia sa să vadă respectul și să fie tratate ca ființe umane, iar pentru a realiza acest lucru, a jurat să pună capăt nedreptății din jurul lor. Urmareste serialul turcesc Ramo Episodul 17 online subtitrat.
Ramo intenționează să se revolte împotriva familiei pentru care lucrează. Cu toate acestea, liderii familiei nu permit acest lucru să se întâmple. Cu toate acestea, Ramo în ciuda familiei își face mișcarea. Aprinde prima scânteie a focului revoltei. Urmareste serialul turcesc Ramo Episodul 17 online subtitrat.
În această călătorie pe care a pornit-o; ceea ce face sa fie cel mai dificil este Sibel, care este fiica șefului său. Acești doi care sunt îndrăgostiți profund unul de celălalt și sunt acum obligați cu mare dificultate să lase acea iubire deoparte. Urmareste serialul turcesc Ramo Episodul 17 online subtitrat.

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published