Video Sources 563 Views

  • SV1hqq.tv

Nu ştie nimeni – Kimse Bilmez (2019): 1x1

Episodul 1

Urmareste serialul turcesc Nu ştie nimeni episodul 1 online subtitrat. Nu ştie nimeni este o poveste de dragoste atipică între Sevda- cea care visează să devină o stea și Ali- cel cu un trecut misterios.

Urmareste serialul turcesc Ține-mă de mână Episodul 1 online subtitrat
Aleasă pentru a deveni imaginea unui brand, Sevda se apropie de visul său de a deveni stea. Dar află că fratele ei a picat în mâinile unui mafiot nemilos, Pilot. Dacă nu va găsi bani, îl va ucide. Soluția pe care o găsește pentru salvarea fratelui, devine cel mai mare nod al vieții ei aducând pe urmele ei un îndrăgostit obsedat, Uygar Sarıkaya și pe oamenii lui. Urmareste serialul turcesc Nu ştie nimeni episodul 1 online subtitrat.
Sevda fuge de el și se adăpostește în casa lui Ali Hüroğlu. Recunoscut drept „Profesorul Ali„, datorită faptelor sale bune, Ali are un singur scop în viață: să-și găsească fratele pierdut. Odată cu intrarea în casa lui Ali, în acea noapte, Sevda își schimbă complet viața, dar schimbă și viața lui Ali. Uygar nu are deloc de gând să renunțe la Sevda. O socoteală neînchisă a lui Ali cu trecutul, va duce la imposibilitatea ca Ali și Sevda să fie împreună. Urmareste serialul turcesc Nu ştie nimeni episodul 1 online subtitrat.

Nu ştie nimeni – Kimse Bilmez: Sezonul 1 x Episodul 1
Jun. 11, 2019

Lasa un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website