Video Sources 2018 Views

  • SV1hqq.tv

Mireasa din Istanbul – Istanbullu Gelin (2017): 3x84

Episodul 84

Urmareste un nou serial turcesc Mireasa din Istanbul episodul 84 online subtitrat. In acest serial joaca actorii Ozcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Hayal Köseoğlu, Neslihan Yeldan, Fatih Koyunoglu, Dilara Aksüyek și Güven Murat Akpınar.
Süreyya, o tânără fată care a crescut fără tată si fără mamă, o fată frumoasă și mândra, plina de viata. Experimenteaza o poveste de dragoste dramatică, alaturi de Faruk, un om de afaceri bogat și carismatic, care apare dintr-o dată. Iubirea dintre Sureyya, care crește în oraș mare, și care este libertina, și Faruk, care este strâns legat de familie și tradițiile sale, în ciuda aspectului său modern.
Urmareste serialul turcesc Mirele perfect Episodul 84 online subtitrat
Süreyya, o tânără fată care a crescut fără tată si fără mamă, o fată frumoasă și mândra, plina de viata. Experimenteaza o poveste de dragoste dramatică, alaturi de Faruk, un om de afaceri bogat și carismatic, care apare dintr-o dată. Iubirea dintre Sureyya, care crește în oraș mare, și care este libertina, și Faruk, care este strâns legat de familie și tradițiile sale, în ciuda aspectului său modern. Mireasa din Istanbul episodul 84 online subtitrat.

Mireasa din Istanbul – Istanbullu Gelin: Sezonul 3 Episodul 84

Lasa un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website