Video Sources 200 Views

  • SV1hqq.tv

Lacrimi la Marea neagra – Sen Anlat Karadeniz (2018): 1x26

Episodul 26

Urmareste serialul turcesc Lacrimi la Marea neagra Episodul 26 subtitrat. Serialul „Lacrimi la Marea Neagră” spune povestea lui Nefes, o femeie care luptă să își recapete libertatea, după ce ani la rând este supusă violențelor fizice și traumelor psihice. Producția aduce astfel în prim plan o problemă tulburătoare și o realitate dureroasă: violență domestică. Acțiunea serialului „Lacrimi la Marea Neagră” se desfășoară, în mare parte, pe țărmul turcesc al Mării Negre, în provincia Trabzon. Urmareste serialul turcesc Lacrimi la Marea neagra Episodul 26 subtitrat.
Urmareste serialul turcesc Lacrimi la Marea neagra Episodul 26 online subtitrat
Nefes, eroina serialului, pare desprinsa din statistici dramatice. Dar, in acelasi timp, se desprinde de acestea. Fragila Nefes se transforma din victima, intr-o femeie puternica, hotarata sa-si schimbe soarta si, mai ales, capabila de o mare iubire care o va vindeca. Urmareste serialul turcesc Lacrimi la Marea neagra Episodul 26 subtitrat.

Mare parte din actiunea serialului se desfasoara pe tarmul turcesc de la malul Marii Negre, iar publicul din Romania va avea bucuria sa descopere acest spatiu familiar in care se dezvolta scenariul extrem de alert si intens al productiei. Urmareste serialul turcesc Lacrimi la Marea neagra Episodul 26 subtitrat.

Lacrimi la Marea neagra – Sen Anlat Karadeniz: Sezonul 1 Episodul 26

Lasa un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website