Loading...

Video Sources 151 Views

  • SV1openload.co

Iubeste-ma asa cum sunt – Beni Böyle Sev (2013): 1x19

Episodul 19

Urmareste serialul turcesc Iubeste-ma asa cum sunt Episodul 19 online subtitrat. Serialul Iubeste-ma asa cum sunt, veți explora o poveste de dragoste pură a lui Omer și Aysem, care provin din familii care se confruntă. Veți descoperi, de asemenea, prietenii, relațiile de familie, diferența de clasă dintre familiile bogate și cele sărace. Omer și Aysem vor depăși toate obstacolele?
Urmareste serialul turcesc Iubeste-ma asa cum sunt Episodul 19 online subtitrat
Aysem este o fată tânără și frumoasă, care este în primul an la universitate, departamentul de matematică. Ea vine dintr-un oraș mic, dar începe să locuiască împreună cu unchiul ei in Istanbul, după ce a fost acceptată la școala. Tatăl ei, Nail (Guven Kirac), trăiește încă în acel mic oraș și își câștigă existența gătitând chifteluțe în micul său restaurant.

Pe de cealaltă parte, Omer este un tip tânăr și frumos care merge la aceeași universitate cu Aysem. Omer este student in al doilea an la facultatea de arhitectură. El aparține unei familii bogate și locuiește împreună cu părinții săi într-o casă mare din Istanbul.

Jan. 01, 2013

Lasa un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website