Video Sources 17 Views

  • SV1hqq.tv

Inima orasului – Bu Şehir Arkandan Gelecek (2017): 1x3

Episodul 3

Serialul Inima orasului îi are în centrul atenției pe Ali Smith (Kerem Bürsin) și Derin Mirkelamoglu (Leyla Lydia Tugutlu). La vârsta de patru ani, Ali asistă la moartea propriei mame, iar tragedia îi marchează viața. Urmareste Inima orasului Episodul 3 subtitrat.

După nenorocirea petrecută, Ali ajunge în grija lui Rauf (Osman Alkas) și crește convins că tatăl lui a fost cel care a omorât-o pe femeia care i-a dat viața. Tânărul își trăiește viața pe mare, alături de Rauf, la bordul unui vapor care transportă marfă. Urmareste Inima orasului Episodul 3 subtitrat.
Ani mai târziu, el revine în Istanbul, orașul în care I-a fost ucisă mama, iar atunci o întâlnește pe Derin Mirkelamoglu, o tânără frumoasă care provine dintr-o familie bogată. Aceasta iubește dansul și visează să devină balerină, însă aspirațiile sale nu sunt întotdeauna în concordanță cu voința părinților ei. Urmareste Inima orasului Episodul 3 subtitrat.
Deși, urmează să se căsătorească cu Yigit (Ali Yorenc), viața lui Derin se va schimba total după ce îl va cunoaște pe Ali. Totodată, întoarcerea în Istanbul îl aduce pe Ali aproape de tatăl său – Sahin (Gurkan Uygun), fost campion de box, și îl poate ajuta să descopere adevărul despre moartea mamei sale. Urmareste Inima orasului Episodul 3 subtitrat.

Inima orasului – Bu Şehir Arkandan Gelecek: Sezonul 1 x Episodul 3
Jan. 26, 2017

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website