What's happening?

Video Sources 125 Views Report Error

  • SV1hqq.to

Infidelul – Sadakatsiz (2020): 1x14

Episodul 14

Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 14 online subtitrat. Infidelul este un serial turcesc dramă și thriller psihologic turcesc. Adaptat dupa serialul de televiziune BBC One, Doctor Foster. Infidelul spune despre o căsătorie aparent perfectă ca imagine. Cansu Dere joacă rolul lui Asya, un medic și profesor renumit, care conduce o clinica de succes în Istanbul. Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 14 online subtitrat.

Ca un străin care se uită înăuntru, Aysa pare să aibă totul – aspectul, un soț chipeș și carismatic, un copil adorabil și o carieră incredibil de reușită. Ea este invidiata de multi, dar, pe măsură ce vom afla în curând, tot ceea ce străluceste nu este aur. Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 14 online subtitrat.
Asya are un soț fabulos Volkan, care este, de asemenea, un tată fabulos pentru fiul lor Ali. Sunt o familie de trei persoane, care trăiesc o viață pașnică și fericită. Asya vede anii căsătoriei ei la fel de puri și inocenti ca trandafirii albi … Până când Asya găsește un fir lung și blond de păr pe eșarfa lui Volkan … Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 14 online subtitrat.
Când începe să-l pună la îndoială pe Volkan, căsătoria lor și ceea ce credea că este o casă și o viață fericite, acest mic indiciu care a apărut de nicăieri începe să o tragă pe un drum cu totul nou, cu finaluri complet diferite. Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 14 online subtitrat.
Asya este dispusă să facă orice este nevoie pentru a nu fi cea sacrificată în această poveste! Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 14 online subtitrat.

Jan. 20, 2021

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published