Video Sources 223 Views

  • SV1
  • SV2
  • SV3

Ferhat si Sirin – Ferhat ile Şirin (2019): 1x3

Episodul 3

Urmareste serialul turcesc Ferhat si Sirin Episodul 3 online subtitrat. Ferhat, Sirin și Banu – Nu știu că sunt târâți într-un vortex unde vor experimenta miracolul iubirii și al dezastrului. A lor este o poveste de dragoste imposibilă. Banu va fi cel mai mare obstacol între Ferhat și Sirin. Urmareste serialul turcesc Ferhat si Sirin Episodul 3 online subtitrat.

Urmareste Ferhat si Sirin Episodul 3 subtitrat
Nume din distribuția serialului: Cansu Dere, Tolga Saritas, Leyla Tanlar, Yildiray Sahinler, Ushan Cakir, Isil Yucesoy, Sehsuvar Aktas, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecenaz Ucer, Durukan Celikkaya. Urmareste serialul turcesc Ferhat si Sirin Episodul 3 online subtitrat.
Drumul lui Ferhat, un tâmplar oarecare, ajunge, când nici nu se așteaptă, la dragoste și o lume bogată și întunecată. Din micul lui atelier, Ferhat ajunge în magazinele istorice ale Bazarului Acoperit care îl duc la conacul Karalı . Pereții conacului către care a fost împins de viață, sunt martori ai trecutului în care există urmele lui Ferhat. Urmareste serialul turcesc Ferhat si Sirin Episodul 3 online subtitrat.
Cea mai mare tragedie a acestei povești este că, de fapt, o dragoste se aprinde din cenușa unei alte povești de dragoste,arsă din durere și răzbunare. De fapt, totul începea cu ani în urmă. O dragoste din acelea unde se iau vieți, viețile sunt înnegrite și familiile sunt împrăștiate. Urmareste serialul turcesc Ferhat si Sirin Episodul 3 online subtitrat.

Ferhat si Sirin – Ferhat ile Şirin: Sezonul 1 x Episodul 3
Dec. 06, 2019

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website