Video Sources 960 Views

  • SV1hqq.tv

Dragoste stelară – Afili Aşk (2019): 1x13

Episodul 13

Urmareste serialul turcesc Dragoste stelară episodul 13 online subtitrat. Ayşe este o fată de un pic peste 20 de ani, frumoasă, elegantă, plină de viață și cu sufletul bun. Chiar mai mult decât atât, este precum un înger. Niciodată nu se poziționează în centru. Nu cere nimic pentru sine. Urmareste serialul turcesc Dragoste stelară episodul 13 online subtitrat.
Urmareste serialul turcesc Dragoste stelară Episodul 13 online subtitrat
Până într-o zi. Ayșe a primit atât de multe lovituri din partea familiei, bărbaților pe care i-a iubit și prietenilor, încât, pentru a se salva, pentru prima oară în viață face ceva rău. Iar viața i se va schimba complet. Urmareste serialul turcesc Dragoste stelară episodul 13 online subtitrat.
Kerem este un tânăr de aproape 30 de ani, chipeș, bogat, inteligent, afemeiat. Are tot ce-i trebuie în viață, dar nu și încrederea tatălui său. Grație situației materiale a familiei sale, Kerem a crescut fără să se gândească la ziua de mâine, iar în timp a uitat chiar ce înseamnă să fie preocupat de cineva. Urmareste serialul turcesc Dragoste stelară episodul 13 online subtitrat.
Când una dintre fetele care au suferit pentru el a vrut să se sinucidă, Kerem a luat o mare decizie: își va schimba viața. Dar nu știe nimic despre micul joc pe care viața i-l va juca. Urmareste serialul turcesc Dragoste stelară episodul 13 online subtitrat.

Dragoste stelară – Afili Aşk: Sezonul 1 x Episodul 13

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website