Video Sources 1099 Views

  • SV1hqq.tv

Çukur – Cukur (2017): 1x66

Episodul 66

Urmareste serialul turcesc Cukur episodul 66 online subtitrat. Controlul asupra cartierului Çukur, unul din cel mai problematic cartier din Istanbul se află în mâinile familiei Koçova. În timp ce familia Koçovar controleaza Çukur, cele mai importante reguli sunt că nu ar trebui să permită droguri. Cu toate acestea, ordinea actuală este distorsionată de apariția unui nou grup a cărui ochi sunt atintiti asupra acestui cartier și sunt pregătiți să încalce această lege. Urmareste serialul turcesc Cukur episodul 66 online.

Urmareste serialul turcesc Cukur episodul 66 online subtitrat
Într-o zi, Yamaç (Aras Bulut iynemli) vrea să scape de stilul de viață periculos al familiei sale după un conflict din cartier și, în ciuda refuzului tatălui său, pleacă de acasă. Sena (Dilan Çiçek Deniz) vine la el în timp ce produce muzică pentru a-și scrie propriul destin.Urmareste serialul turcesc Cukur episodul 66 online

Sena, fiica unui bătrân polițist, a părăsit casa pentru că a fost declarată responsabilă pentru moartea mamei și a fratelui său. Dragostea pasională dintre Sena și Yamaç ajunge pana la Paris, dar este întreruptă de vestea proastă din partea mamei lui Yamaç. Yamaç, dintr-o dată, se află cu familia sa în İstanbul / Turcia. Urmareste serialul turcesc Cukur episodul 66 online.

Çukur – Cukur: Sezonul 1 Episodul 66

(2) comments

  • Dana iunie 15, 2019 Răspunde

    Episodul 67 pe cand apare????

  • Angela iunie 17, 2019 Răspunde

    Cand apare 67?

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website