Video Sources 142 Views

  • SV1hqq.tv

Cinci frati – Beş Kardeş (2015): 1x1

Episodul 1

Urmareste serialul turcesc Cinci frati episodul 1 online subtitrat. O poveste atât de aproape de casă pentru toată lumea un puternic sentiment de familie, fraternitate, dragoste și prietenie. Urmareste serialul turcesc Cinci frati episodul 1 online subtitrat.
Ar putea fi doi bărbați la fel? Nu. Nici acești cinci frați; deloc de fapt. Există un lucru care leagă aceste cinci personaje unice și este legătura lor de familie de nezdruncinat. Urmareste serialul turcesc Cinci frati episodul 1 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Cinci frati Episodul 1 online subtitrat
Asta până într-o zi, când Sait, fratele mai mare care este figura tată a celor cinci, decide că este timpul să se concentreze asupra propriei sale vieți. Cu toate că dorințele sale sunt pentru o viață responsabilă, pentru adulți, în curând el se găsește în chiar mai mult haos, blocat într-un triunghi amoros. Cu preocupările sale situate în altă parte, și frații săi încep să își dezvolte propria independență – cu rezultate mixte! Urmareste serialul turcesc Cinci frati episodul 1 online subtitrat.

Cinci frati – Beş Kardeş: Sezonul 1 x Episodul 1
Jan. 06, 2015

Lasa un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website