Video Sources 167 Views

  • SV1

Azize (2019): 1x2

Episodul 2

Urmareste serialul turcesc Azize Episodul 2 online subtitrat. Bugra Gülsoy și Hande Ercel sunt protagoniștii acestei povești de iubire pasională care sfidează imposibilul. Din distribuția serialului mai fac parte și: Duygu Sarışın, Mustafa Yıldıran, Çetin Sarıkartal, Selen Öztürk, Başak Daşman, Tugay Mercan, Mustafa Avkıran, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ceylan Batı, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Taha Baran Özbek, Ufuk Şen si Galip Erdal. Urmareste serialul turcesc Azize Episodul 2 online subtitrat.
Melek este o fată a cărei viață a fost distrusă când familia de mafioți Alpan i-a luat părinții… Acum numele ei este Azize si este o femeie puternică. A lăsat trecutul în urmă și și-a construit o viață nouă pentru a-și proteja fratele dar în ziua când cei din familia Alpan îl rănesc și pe el, Azize își promite că nu îi va lăsa nepedepsiți. Urmareste serialul turcesc Azize Episodul 2 online subtitrat.
Urmareste serialul turcesc Azize Episodul 2 online subtitrat
Acum singurul ei scop este să își răzbune familia însă în încercarea de a-și atinge scopul, va întâmpina un obstacol: dragostea. Kartal, cel mai inteligent și mai curajos bărbat al familiei Alpan, se îndrăgostește de Azize. Urmareste serialul turcesc Azize Episodul 2 online subtitrat.
Azize se îndrăgostește și ea de Kartal care este diferit de familia lui. Va reuși să își ducă planul la bun sfârșit? Va triumfa iubirea sau dorința de răzbunare? Urmareste serialul turcesc Azize Episodul 2 online subtitrat.

Azize: Sezonul 1 x Episodul 2
Azize: Sezonul 1 x Episodul 2
Nov. 26, 2019

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website