Video Sources 71 Views

  • SV1

Alef (2020): 1x8

Episodul 8

Urmareste serialul turcesc Alef Episodul 8 online subtirat. Este vorba de o mini-serie de opt episoade, lansată pe 10 aprilie pe platforma online BluTV și care e realizată în colaborare de BluTV și Fox Turcia. Din distributie fac parte actorii: Kenan Imirzalioglu, Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Sözen, Müfit Kayacan, Hatice Aslan, Muttalip Mujdeci, Stefani Su Çaglar, Aysegül Uraz, Kivanç Baran Aslan, Samet Kaan Kuyucu, Orçun Oran.
Urmareste serialul turcesc Alef episodul 8 online subtitrat
Povestea este un thriller cu elemente mistice: doi detectivi total diferiți fac echipă pentru a rezolva un șir de crime, însă fiecare detaliu descoperit nu face decât să complice cazul. Urmareste serialul turcesc Alef Episodul 8 online subtirat. Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) este un polițist calm, taciturn, marcat de un secret personal apăsător, care revine în Istanbul după ce a fost școlit în Marea Britanie. Settar (Ahmet Mümtaz Taylan) este un polițist de modă veche, aflat în prag de pensionare, pe care nimic nu-l mai miră (șau așa crede). Urmareste serialul turcesc Alef Episodul 8 online subtirat.

Cei doi, Kemal și Settar, ajung să facă echipă atunci când în Bosfor e găsit un cadavru și trebuie să colaboreze ca să găsească criminalul. Urmareste serialul turcesc Alef Episodul 8 online subtirat.

May. 22, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website