Video Sources 116 Views

  • SV1hqq.tv
  • SV2vidoza.net

A 8-a zi – 8. Gün (2018): 1x7

Episodul 7

Urmareste serialul turcesc A 8-a zi Episodul 7 online subtitrat. Cu mai mulți actori celebri precum Buğra Gülsoy, Musa Uzunlar, Burcu Biricik, Hakan Kurtaș, Cem Davran și Ceyda Düvenci, serialul TV se concentrează pe o fată inteligentă, frumoasă și plină de viață, pe nume Bahar. Bahar a fost crescuta într-o familie bogată și duce o viață bună cu soțul ei Ahmet. Povestea perfectă de viață a cuplului se dă peste cap când mama lui Bahar, Șehnaz, care lucrează ca inginer software la o companie, este ucisă. Odată cu moartea mamei sale, Bahar devine implicată într-o lume întunecată, lăsându-și viața sigură și fericită, iar serialul TV se învârte în jurul incidentelor interesante din acest proces. Urmareste serialul turcesc A 8-a zi Episodul 7 online subtitrat.
Urmareste serialul turcesc A 8-a zi Episodul 7 online subtitrat
Când Bahar își propune să afle cine a ucis-o pe mama ei, ea descoperă, de asemenea, că cei care au ucis-o pe mama ei sunt acum după ea. În timp ce amândoi încearcă să supraviețuiască și să dezvăluie misterul morții mamei sale, Bahar întâlnește o persoană neașteptată. Ea trebuie să primească ajutor de la Hayati, care este un șef crimă sângeros, în această aventură care este plin de surprize. Urmareste serialul turcesc A 8-a zi Episodul 7 online subtitrat.

Această obligație de a colabora se va transforma într-o legătură puternică între cei doi. În timp ce Hayati își va descoperi sentimentele bune în perioada în care o va ajuta pe Bahar, Bahar își va dezvălui latura întunecată cu efectul a ceea ce a experimentat. Bahar este martora că oamenii în care are încredere atât de mult își arată adevăratele culori în această călătorie și, de asemenea, își pierde credința în soțul ei. După câteva incidente, închide ușile inimii sale pentru dragoste. Cu toate acestea, unele surprize o așteaptă. Urmareste serialul turcesc A 8-a zi Episodul 7 online subtitrat.

A 8-a zi – 8. Gün: Sezonul 1 x Episodul 7

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website