Ce se întâmplă?
The Cloverfield Paradox (2018)

The Cloverfield Paradox (2018)

Urmăreşte online filmul The Cloverfield Paradox 2018 (Paradoxul Cloverfield), cu subtitrare în Română şi calitate HD. Feb. 04, 2018 USA TV-MA
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Julius Onah
Director

Actori

Rezumat

The Cloverfield Paradox 2018 (Paradoxul Cloverfield), film online HD subtitrat în Română

În viitorul nu foarte îndepărtat, sursele de energie de pe Pământ sunt aproape epuizate, iar criza energetică atinge cote critice. Agenţiile spaţiale globale lansează în spaţiu Staţia Cloverfield pentru a perfecţiona acceleratorul de particule, un proiect mult prea periculos pentru a se face teste cu el pe Pământ. Dacă va avea succes, această staţie spaţială va avea capacitatea de-a produce energie nelimitată pentru tot globul pământesc, dar anumiţi sceptici atrag atenţia asupra faptului că acest lucru e posibil să creeze un „Paradox Cloverfield” care ar deschide portaluri spre alte dimensiuni şi ar lăsa monştrii să vină pe Pământ.

Din echipă face parte şi o femeie pe nume Ava Hamilton, care nu e prea încântată de ideea de-a pleca pentru posibil mulţi ani şi a-şi lăsa soţul singur; cei doi au trecut recent printr-o tragedie cumplită prin care au asistat la moartea propriilor copii, iar de atunci relaţia lor a fost una foarte dificilă. Echipa munceşte fără succes la accelerator vreme de doi ani, dar într-un final sunt aproape de-a reuşi.

Deşi au parte de succes iniţial, sistemul se suprasolicită şi cauzează o pană de curent masivă în staţia spaţială. După ce refac funcţiile de bază ale staţiei, ei realizează că Pământul mai există, iar giroscopul staţiei, necesar pentru navigaţie, a dispărut. Pe când echipa analizează pagubele şi încearcă să le repare, evenimente stranii încep să se producă prin staţie. Zgomote ciudate provenite din spatele unui perete îi conduc spre a găsi o femeie pe nume Jensen fiind blocată în nişte fire. Însă acesta este cel mai nesemnificativ eveniment ciudat, iar echipajul se regăseşte într-o situaţie critică din care va trebui să lupte pentru a supravieţui.

Urmăreşte online filmul The Cloverfield Paradox 2018 (Paradoxul Cloverfield), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Cloverfield Paradox (2018)
The Cloverfield Paradox (2018)
The Cloverfield Paradox (2018)
The Cloverfield Paradox (2018)
The Cloverfield Paradox (2018)
The Cloverfield Paradox (2018)
Titlul original The Cloverfield Paradox
IMDb Rating 6.2 10,552 votes
TMDb Rating 6.1 votes

Similar titles

Van Helsing (2004)
Maze (2017)
47 Meters Down (2017)
Eagle Eye – Ochiul de vultur (2008)
Kill Switch – Butonul care ucide (2017)
Murder on the Orient Express (2017)
1922 (2017)
Captain America: The First Avenger – Căpitanul America: Primul răzbunător (2011)
Wind River (2017)
G.I. Joe: Represalii (2013)
Luna de miel (2015)
Don’t Hang Up (2016)

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website